REPARATIE-PORTAAL

        service - support                     onderhoud           

SUPPORT ABONNEMENTEN 2020

VAN MELDING NAAR OPLOSSING 

Bedrijven/Verhuurders/VVE SUPPORT Bedrijfsabonnementen 

Maatwerk contracten per week,maand, kwartaal of jaar. Stand-by, Preventief of Correctief. Energie, Klimaat en/of Prestatie Contracten. Wij maken graag voor u een passende aanbieding geheel op maat, naar uw situatie en wensen. 

Al mogelijk vanaf € 3,50 per woning en vanaf  € 35,- per bedrijf. Bel of mail voor een afspraak met een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over onze duurzame onderhoud visie en aanpak. 

ABONNEMENTEN CV

Onderhoudsabonnementen voor particulieren zijn volledig verzorgd en i.s.m. huismeester-support.nl


Gecoördineerd vanuit ons Service Center is er de keuze uit diverse abonnementen: Stand-by (24 uur service), Budget (onderhoud aan CV), Comfort of Royal waarbij ook de mechanische ventilatie en rookmelder(s) worden geïnspecteerd of onderhouden (indien gewenst nog uit te breiden met diverse extra diensten). 


SUPPORT ABONNEMENTEN
2020

SUPPORT

SUPPORT

SUPPORT

SUPPORT


-----STAND-BY-----

-----BUDGET-----

----COMFORT-----

ROYAL
 meest afgesloten

ALL-IN

 

1e jr prijs per mnd.

 

€  3,50

€  8,50

€ 14,50

€ 18,50

 Support Center

 

24/7 hulp

Voorrijden OH

CV onderhoud *(volg. opgave leverancier)

CO2 meting

Inspectie ventilatie

Inspectie RM.

Onderhoud ventilatie

Onderhoud rookmelder

Storingen 24/7

Materiaal binnen mantel ketel/ventilatiebox

Facturatie per


JAAR

JAAR

JAAR

JAARContract afsluiten volgens HMS alg. voorwaarden; NU AFSLUITEN


NU AFSLUITEN


NU AFSLUITEN


NU AFSLUITEN

Particulieren Stand-by-abonnementen

Stads of blokverwarming of huurder van een flat of woning maar wel bij de enige 100% onafhankelijke Huismeester van Nederland willen horen? Sluit dan een Stand-by Contract af. Gecoördineerd vanuit ons Support Service Center en dat voor maar € 3,50 per maand 24/7 je eigen online HUISMEESTER. Uit te breiden met diverse overige diensten.

Een elektricien van reparatie-portaal is al een lange tijd begrip in de branche. In de loop der jaren hebben onze service monterus al menig klus verricht voor particulieren, Mkb en woningbouwverenigingen of VVE. Hierdoor zijn wij zeer allround en kunnen we u van dienst zijn voor zowel spoed opdrachten zoals stroomstoring en kortsluiting, maar ook voor elektra installatie. Hierbij kunt u denken aan het uitbreiden van groepen in de meterkast of het aanleggen van extra aansluitingen. Wij staan in heel Nederland 24 uur per 7 dagen in de week voor u klaar. Wel zo prettig indien u last heeft van een stroomstoring. Bovendien bewijzen wij iedere dag dat kwaliteitswerk niet ten koste gaat van een scherpe prijs. 

VOOR ELKE KLUS DE JUISTE VAKMAN

 

al onze elektriciens zijn vakkundig, professioneel, nauwkeurig en zijn bovendien snel ter plaatse als dit nodig is. hierbij een indruk van onze werkzaamheden;


• reparatie/storing verhelpen
• installeren van elektrische apparatuur
• renovatie van bestaande elektra installatie
• aansluiten of aanleggen van verlichting
• plaatsen van WCD stopcontacten
• vervangen of uitbreiden van groepenkast
• vervangen van elektrische bedrading
• schakelaars plaatsen
• herstelwerkzaamheden uitvoeren na een storing


Een elektricien bij u in de buurt

 

REPARATIE-PORTAAL garandeert u altijd van dienst te kunnen zijn, waar u zich in Nederland ook bevindt. Dat is een van de voordelen van onze service. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn indien u met spoed een elektricien nodig heeft. Wanneer u bijvoorbeeld geen stroom heeft dan willen we dit zo snel mogelijk voor u oplossen. 

Ook wanneer een bepaalde klus minder haast heeft dan horen wij dit graag van u. Neem eens een kijkje op de site of vul het reparatie formulier in. 

VOOR BEDRIJVEN EN PARTICULIEREN

Geen contract maar wel een storing melden? klik door naar:

REPARATIE-PORTAAL.NL